VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

EKONOMIKA

12 11. 3 būdai, kaip sutaupyti pinigų naudojant internetą

Kiekvienas iš mūsų sutaupo dešimtis litų kas mėnesį, naudodamas internetą. Ir jei manome, jog laikas yra pinigai – tai galima kalbėti jau apie kelis šimtus litų. Patikrinkite, kokiais taupymo būdais pasinaudojate Jūs.

1 . Apsipirkimas internete

Nepamirškite apie svetaines, kuriose per skelbimus parduodami mažai naudoti daiktai. Čia galite ne tik nusipirkti ką nors naudingą, bet ir parduoti bet kokį nereikalingą daiktą. Įsigyti prekes galima ne tik internetinėse parduotuvėse, bet ir svetainėse, parduodančiose drabužius ir batus, bei per uždaruosius drabužių išpardavimus, kur naują firminį daiktą galima nusipirkti su 50-60 % nuolaida.

2. Greitieji pinigai per 15 minučių

Tačiau apie kokį taupymą galima kalbėti, jei kalbama apie paskolas. Čia klausimas yra tai, kad greitieji kreditai padeda sutaupyti pinigų, nes daugiau nei pusė klientų ima tokias paskolas smulkiams pirkiniams apmokėti. Kartais būna, kad matote televizorių, parduodamą su 50 % nuolaida, galiojančia tik 3 dienas, ir suprantate, kad jei nepirksite jo, iš tikrųjų labai pasigailėsite. Tačiau jei neturite reikamos sumos, būtų prasminga paimti greitą paskolą, kurią galėsite grąžinti iš savo sekančių darbo užmokesčių. Puikus sutaupymas!

3. Pigūs skrydžiai ir viešbučiai

Sutaupyti 40-50 % nuo pradinės viešbučio kambario kainos ir užsakyti bilietą su 50 procentų nuolaida? Šiandien viską tai įmanoma atlikti, paprastai sėdint ant sofos. Ir visos paslaugos visiškai nemokamos, jums tereikia netingėti ir reguliariai ieškoti "karštų" pasiūlymų.

Atgal