VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Įvykiai

04 18. LMA Vrublevskių biblioteka kviečia į nemokamas ekskursijas ir renka savo geriausius

2014 m. Nacionalinės bibliotekų savaitės metu LMA Vrublevskių bibliotekoje dėmesys bus skiriamas plačiajai visuomenei ir bibliotekos dirbantiems.

Nacionalinė bibliotekų savaitė (balandžio 23–29 d.) – puiki proga visiems, norintiems apsilankyti nemokamose ekskursijose po Vrublevskių biblioteką. Žygimantų gatvėje įsikūrusi Biblioteka yra unikali ne tik čia saugomais rankraščiais ir senaisiais dokumentais, bet ir savo istorinėmis rūmų erdvėmis (registracija į nemokamas ekskursijas Komunikacijos skyriaus telefonu).

Balandžio 30 d. pirmą kartą Bibliotekos istorijoje organizuojama darbuotojų pagerbimo šventė SKRUZDĖLYTĖS 2014. Renginio metu bus paskelbta trylika nominacijų geriausiems darbuotojams. Šventėje dalyvaus ir Bibliotekos geriausiems simbolines skruzdėlyčių statulėles įteiks Valdovų rūmų, Lietuvos Respublikos restauratorių sąjungos, Lietuvos mokslininkų sąjungos, Lietuvos ypatingojo archyvo atstovai, kolegos iš Nacionalinės M. Mažvydo bibliotekos ir Lietuvos mokslų akademijos. Taip pat bus pagarsintas Bibliotekos bičiulio vardas bei Aktyviausias skaitytojas, kuriuos rinko Bibliotekos bendruomenė.

Meninę programą Bibliotekai dovanos Vilniaus Abraomo Kulviečio vidurinės mokyklos kolektyvai: scenos ir estrados meno studija „Žodžio judesys“ (vadovė Vilija Niauronytė), šokio studija „Papartėlis“ (vadovė Birutė Akelaitienė) ir mokyklos jaunių choras bei instrumentininkai (vadovai Sonata Stakionienė ir Stasys Lukauskas).

Informaciją rengė LMA Vrublevskių bibliotekos Komunikacijos skyrius tel. (8~5) 212 68 90

Atgal