VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Įvykiai

03 03. Sveikinimai

Mielas Algi - Valstybės laikraščio Vyriausiasis Redaktoriau,

sveikinu su pavasarišku gimtadieniu! Išpildyk mano ir daugelio Lietuvos skaitytojų troškimą - dar ir dar ilgai dovanok mums LIETUVOS AIDĄ.

Vyriškos ir redaktoriškos sėkmės - rašytojas Jeronimas Laucius


Laimės paslaptis paprasta: suvok, ką iš tiesų norėtum daryti, ir visomis jėgomis siek tikslo. Tada tavo gyvenime atsiras gerovė, o visi troškimai ims pildytis lengvai ir greitai. (Robin Sharma)

Gerb. Vyr. redaktoriau, „Lietuvos aido“ redakcija linki turėti kuo daugiau svajonių ir jėgų jas įgyvendinti - juk pavasaris tai atgimimo laikas ir naujų kūrybinių darbų pradžia.


Laimingas tas, kuris paklūsta širdžiai... (R. Rodenas) Linkiu, kad visada būtų laiko kūrybai, kad sveikata leistų aktyviai dalyvauti Lietuvos kaimo rašytojų sąjungos veikloje. Birutė Silevičienė


Sveikinu, Algirdai, sveikinu!

Gerbiamas Algirdai, nuoširdžiai sveikinu Tave su gražia sukaktimi. Dešimt metų kartu išdirbtų “Lietuvos Aide” man paliko neišdildomus įspūdžius, buvo gera žurnalistikos pamoka. Linkiu ir ateityje sėkmingai leisti ir redaguoti “Lietuvos Aidą”, tęsiant garbingas lietuvių žurnalistikos tradicijas.

Sėkmės, laimės, sveikatos ir pavasariškos nuotaikos!

Vytautas Žeimantas

Žurnalistas, rašytojas


Lietuvos Skautų Sąjungos “Valdovų rūmai” tunto draugovių skautai gražaus gimtadienio proga sveikina Valstybės laikraščio “Lietuvos Aidas” vyriausiąjį redaktorių ALGIRDĄ PILVELĮ. Linkime kūrybinių metų, geros sveikatos ir ilgų gyvenimo metų.


Padėka ir sveikinimas „Lietuvos aido“ redaktoriui Algirdui Pilveliui

Gerbiamas „Lietuvos aido“ Redaktoriau Algirdai PILVELI,

Nuoširdžiai sveikiname Jus prasmingos šventės – gimtadienio – proga. Džiaugiamės, kad Jūsų redaguojamas Lietuvos valstybės laikraštis 2017 m. minės 100-ąjį jubiliejų. Tais pačiais metais, tik ženkliai didesnį – 400 metų – jubiliejų minės Lietuvoje įkurtas Rytų apeigų katalikų Šv. Bazilijaus Didžiojo ordinas, kuriam Jūsų laikraštis skiria didelį dėmesį...

Jūsų gražios šventės proga linkime ir toliau džiuginti skaitytojus „Lietuvos aido“ puslapiuose publikuojant įvairios tematikos straipsnius, o ypač religine – kultūrine tematika, straipsnius, skirtus ukrainistikai.

Vilniaus Švč. Trejybės graikų apeigų katalikų bažnyčios klebonas kun. Pavlo Jachimecas OSBM

Lietuvių-ukrainiečių istorikų asociacijos prezidentė dr. Aldona Vasiliauskienė

Atgal