VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Įvykiai

09 23. "Gerumo žvaigždėmis" apdovanoti šeši socialiniai darbuotojai

Antrus metus iš eilės Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos organizuoti „Geriausio socialinio darbuotojo rinkimai" baigėsi įspūdingu renginiu, kuriame dar šeši socialiniai darbuotojai iš visos Lietuvos buvo apdovanoti aukščiausiu ministerijos įsteigtu įvertinimu - "Gerumo žvaigždėmis". 
„Neišsenkantis Jūsų gerumas, nuoširdus noras padėti ir atsidavimas ne tik įkvepia puikiu pavyzdžiu, bet ir leidžia didžiuotis Jūsų profesionalumu, kantrybe bei nesibaigiančia energija", - sveikindama nugalėtojus sakė socialinės apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė.
Ministrė džiaugėsi, kad šiemet ne tik pavieniai asmenys, kolegos ar klientai atsiliepė į kvietimą siūlyti savo kandidatus laimėti "Gerumo žvaigždę" - teikimais rūpinosi ir įstaigų vadovai bei kai kurių savivaldybių merai. „Smagu, kad mūsų prašymas pasidalinti įkvėpiančiomis nuostabių žmonių istorijomis buvo išgirstas ir mes galėjome tarti ačiū tiems, kurie to iš tikro verti," - kalbėjo A. Pabedinskienė.
Pasak jos, akcijos tikslas išliko toks pats - atkreipti visuomenės dėmesį į socialinių darbuotojų veiklą bei jų nuopelnus, kad kuo daugiau žmonių žinotų, kiek atsidavimo ir pastangų reikalauja socialinio darbuotojo profesija.
Šiemet "Gerumo žvaigždėmis" pasipuošė šeši socialiniai darbuotojai, kuriems apdovanojimai buvo įteikti už darbą su vaikais, darbą su senjorais, darbą su neįgaliaisiais, darbą su šeimomis, darbą su patiriančiais krizę bei už darbą su bendruomene.

Atgal