VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Įvykiai

05.09. Princas Haris ir jo žmona Megan pavadino savo sūnų Archie

Didžiosios Britanijos princas Haris (Harry) ir jo žmona Megan Markle (Meghan Markle) pavadino savo dviejų dienų amžiaus sūnų Archie Harrisonu Mauntbatenu Vndsoru (Archie Harrison Mountbatten Windsor). Pora tai trečiadienį pranešė savo „Instagram“ paskyroje.

„Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė su džiaugsmu praneša pavadinę savo naujagimį Archie Harisono Mauntbateno Windsoro vardu. Antroje dienos pusėje Vindzoro pilyje Jos Didenybė Karalienė buvo supažindinta su jos aštuntuoju proanūkiu. Edinburgo kunigaikštis ir kunigaikštienės motina taip pat dalyvavo šiame iškilmingame įvykyje“.


Juodoje-baltoje nuotraukoje, kurią lydėjo šis tekstas, princo Hario žmona Megan Markle laiko ant rankų naujagimį Archie. Prie jo palinkusios 93 metų

karalienė Elžbieta II ir Sasekso kunigaikštienės motina Doria Ragland. O šią sceną stebi kiek atokiau stovintys pats Haris ir jo 97 metų senelis ir karalienės vyras princas Pilypas.

Anksčiau trečiadienį princas Haris ir Megan Markle pirmą kartą parodė pasauliui savo naujagimį, papasakojo apie jo ramų būdą. 

Kaip anksčiau pranešė Bakingamo rūmai, pirmadienį Sasekso kunigaikštienė Megan pagimdė 7 svarų ir 3 uncijų (3,26 kilogramo) svorio kūdikį.

 

 

Atgal