VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Politika, aktualijos

11.22. Mūsų valdininkija yra nenugalima

Rimvydas Valatka

 

Esu apakęs. Po Alytaus gaisro, atrodo, net bukiausias biurokratas turėjo pagalvoti apie tai, kad savo durnumą ir egzekutyvinį neįgalumą reikia slėpti. Kur ten! Alytaus miestas nori, bet negali padalyti žmonių suaukotus 200 000 EUR gaisrą gesinusiems ugniagesiams. Kodėl? Todėl, kad Priešgaisrinės apsaugos departamentas savivaldybei neduoda ugniagesių sąskaitų numerių. Kodėl neduoda? Galima tik spėlioti.

Alytus. Padangų įmonės gaisras

Viena versijų - ugniagesių generolai įtaria korupciją. Nesąmonė? Neskubėkit su išvadom. Štai šį vakarą dėkingas gaisro gesintojams Alytus veža 250 ugniagesių į Žalgirio ir Crvena zvezda rungtynes. Tai generolai ragino ugniagesius į rungtynes nevažiuoti, nes čia tipo korupcija - naudositės savo padėtimi. 

Bl...po tokio gaisro aiškinti tokius bezdalus už dyką praktiškai dirbantiems vyrams, kurie "naudojosi padėtimi" lįsti į ugnį ir be apsaugų savaites kvėpuoti dioksinais, yra kažkas aukščiau įžūlumo net Lietuvoje, kur Prezidentas mėnesį toleravo ir dar mėnesį toleruos tokį jovalą, kaip ministro pasipietavimai jam pavaldžių valstybinių įmonių sąskaita ar dykai naudojamo Seimo buto perleidimą savo dukrai.                            

Mūsų valdininkija yra nenugalima.

Atgal