VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

POLITIKA

08.27. Venesuelos valdžia nutraukė Kolumbijos televizijos kanalo laidų transliaciją

 

Venesuelos valdžia nutraukė Kolumbijos televizijos kanalo "Caracol Television" laidų transliaciją šalies teritorijoje. Tai ketvirtadienį pranešė pats televizijos kanalas.
"Mes labai apgailestaujame dėl Venesuelos vyriausybės sprendimo pašalinti "Caracol Television" iš eterio", - sakoma jo pareiškime. Jame pažymima, kad televizijos kanalas visada suteikdavo galimybę "išgirsti visas nuomones".
Kolumbijos prezidentas Chuanas Manuelis Santosas (Juan Manuel Santos) pavadino Venesuelos valdžios sprendimą dar vienu įrodymu, kad šią šalį valdo režimas, "kuriam nepatinka laisvė ir kuris vis labiau elgiasi kaip diktatūra".
Leidinio "El Nacional" duomenimis, Venesuelos nacionalinės televizijos komisijos sprendimą nulėmė tai, kaip "Caracol Television" nušvietė situaciją, susijusią su nušalinta nuo pareigų Venesuelos generaline prokurore Luiza Ortega Dias (Luisa Orteg Diaz).
Vasarį komisija nutraukė televizijos kanalo CNN laidų ispanų kalba transliavimą. Tada Venesuelos valdžia apkaltino CNN tiesos iškraipymu ir "psichologiniu karu" prieš šalį.

Atgal