VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

POLITIKA

02 08. Trakai turi naują merą – Vytautą Zaliecką

Valstybės laikraštis „Lietuvos Aidas“ sveikina Trakų rajono merą Vytautą Zaliecką ir linki priimti  tik geriausius sprendimus. Kiekvienam Trakų rajono gyventojui svarbi ateitis, kurią  dabar kurti bus galima ant sąžiningų pamatų. Kiekvieną antradienį, 9-14 val., meras priiminės gyventojus.

Naujiena: Trakų vyriausioji architektė Audronė Kapočienė pasitraukė iš vyriausiosios architektės pareigų. Atstatydintas ir buvęs meras Vincas Kapočius.

Naujasis meras, socialdemokratas Vytautas Zalieckas ketina atlikti tarnybinį patikrinimą, ar minėta architektė nepiktnaudžiavo pareigomis, išduodama leidimus statyboms Trakų regioniniame parke. Toks ketinimas teikia vilčių, kad  V.Zalieckas lanksčia valdymo struktūra ir patraukliomis visiems žmonėms sąlygomis stiprins žmonių pasitikėjimą ir suvienys Trakų rajoną, juk Trakų rajono gyventojai lietuviai, lenkai, nemaža dalis rusakalbių dažnai nepasitikėdavo meru V.Kapočiumi ir jo žmona A.Kapočiene.

Manytina, kad socialdemokratai ilgam įsitvirtino ir Trakų rajone.  Mes tikime ir suprantame, kad ilgai Trakų rajoną valdę Artūro Paulausko ir Artūro Zuoko partijų atstovai nebuvo tinkamai pasirengę priimti teisingų sprendimų viltingai ateičiai. Nebuvo pasirūpinta vaizdingam Trakų rajonui Europos Sąjungos lėšomis.

Atgal