VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Rinkimai

05 20. Už mūsų ir Jūsų ateitį

Kviečiame visus Lietuvos žmones gegužės 25 dieną ateiti į rinkimus, balsuoti už Prezidentę Dalią Grybauskaitę

Janina  Breivienė

Vidaus ir užsienio propaganda jau kurį laiką buvo nukreipta prieš mūsų šalį. Lietuvos Prezidentė garbingai ir kantriai atstovėjo visas negandas , pasitikėjo žmonių sąmoningumu, gera valia. JI nesiruošia užimti iškart dviejų kėdžių, kaip jos varžovas, kurio milijoninės rinkimų išlaidos skelbiamos viešai.

Lenkų- rusų flamango GELBĖTOJU pasiskelbęs buvęs kandidatas į Lietuvos prezidentus, net nemokantis lietuviškai kalbėti, tokiu būdu pateko "ant bangos". Šmeižė Lietuvą Europos parlamente, bet Prezidentės dėka iškart gavo svarų atkirtį.Kas gi juos skriaudžia?..Kiek pamenu, visais laikais butai, postai, kitos materialinės vertybės buvo pirmiausiai skiriami tų tautybių atstovams,lietuviai tyliai palauks...Antraip bus apšaukti nacionalistais.

Darbiečių lyderis puikiai pritaikė .genialią Lenino mintį, kad valstybę gali valdyti bet kuri virėja.Tuo tarpu Lietuvos Prezidentei ne tas pats kokie žmonės bus ministrais, diplomatais ar kitais atstovaujančiais Lietuvą užsienyje ar šalies viduje. Jos valdymo metais šalis tapo kosmine valstybe, suvaldė krizę ir žengia į ekonominę- energetinę nepriklausomybę; į teisingesnę Lietuvą, siekiančią visų joje gyvenančių tautų gerovės.

Buvo "plaunamos smegenys", kad pirmą rinkimų turą galite neiti balsuoti, pagaliau ne tokia ir svarbi prezidento institucija...Va, kai bus antras turas, tada ateikite, išsirinksite viską iškart.

Daugelis turi antras puses, kiti net po kelias,o štai Prezidentė viena- vieniša...Nejauku buvo klausytis ...Gal kam teko girdėti apie prancūzų mergelę Žaną D,Ark, pagaliau lietuvė Emilija Pliaterytė irt.t., paaukojusios save Tėvynės labui.

Išsilavinęs , puikus Lietuvos jaunimas prarado viltį artimiausius dešimtmečius ateiti į valdžią, nes visus postus  sąrašų pirmose eilėse užima senieji užsisėdėję politikai. Mes visi atėjom iš anos tarybinės sistemos. Tik ne visiems rūpi Lietuva.Savi dvarai, milijonai ir t.t. Užvaldė daugelio sielas.Net NEPRIKLAUSOMYBĘ atiduotų "už trupinį aukso"

Atgal