VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Sportas

04 16. Baisogalos pradinukai lyderiauja

Gražina Areliūnienė

Baisogalos mokyklos – darželio pavaduotoja ugdymui

Sportiškiausios Lietuvos 2011-2012m.m. mokyklos titulą turintys Baisogalos mokyklos – darželio pradinukai, nepaleidžia pergalių.

Lietuvos mokinių olimpinio festivalio „Drąsūs stiprūs, vikrūs“ tarpzoninėse varžybose jau  iškovota garbinga pergalė. Jaunieji sportininkai atsakingai ruošiasi respublikinėms finalinėms varžyboms. Šiais metais  trečiokai ir ketvirtokai išbandė jėgas ir olimpinio festivalio šaškių varžybose. Dalyvavo rajoninėse varžybose, pelnė pirmą vietą ir iškovojo teisę atstovauti už rajono pradinukus finalinės varžybose.

Smagu džiaugtis pergalėmis, laimėjimais, pripažinimu. Bet kiek juose slypi darbo, kantrybės ir užsispyrimo! Tai geriausiai žino treniruojantys mokytojai, kurie neskaičiuoja nei valandų, nei prakaito lašų

Dar ne visos svarbios pergalės paminėtos. Visai nesenai sporto klubo „Rytų kovotojas“ mažieji sportininkai dalyvavo Shotokan karate Europos čempionate. Labai smagu, kad mūsų mokiniai grižo su svariais  apdovanojimais. Matas Krūgelis tapo Europos čempionu, o Ugnė Šveistytė ir Gabrielius Sąlyga - trečios vietos nugalėtojais.

Baisogalos mokyklos – darželio bendruomenė džiaugiasi ir didžiuojasi jaunaisiais sportininkais ir jų trenerėmis mokytojomis Daiva Volskyte ir Zita Bliznikiene

Jau tapo tradicija pirmadieninės pradinukų sueigos, kurių metu pasveikinami sportininkai, pasidžiaugiama jų pergalėmis. Visada atvyksta paspausti rankos nugalėtojams Baisogalos seniūnas Romas Kalvaitis, bendruomenės pirmininkas Artūras Radžiūnas, kuris ir „saldžių“ prizų negaili.

Atgal