VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Transportas

09 18. Sekmadienį, Tarptautinę dieną be automobilio, greitųjų maršrutų autobusais keleiviai bus vežami nemokamai

Rugsėjo 22-ąją, minint „Dieną be automobilio“, greitųjų maršrutų autobusai keleivius veš nemokamai.  Keliauti nemokamai bus galima visais šešiais greitaisiais maršrutais 1G Stotis–Kalvarijų g.–Santariškės, 2G Santariškės–Laisvės pr.–Stotis, 3G Fabijoniškės–Centras–Oro uostas, 4G Pilaitė–Konstitucijos pr.–Saulėtekis, 5G Pašilaičiai–Ozo g.–Saulėtekis ir 6G Parko–Olandų g.–Žaliasis tiltas.

Be to, vilniečiai kviečiami susipažinti su  Vilniaus miesto automatizuotos šviesoforinio reguliavimo ir valdymo sistemos centru, apsilankant Tilto g. 14 rugsėjo 22 dieną nuo 9 val. iki 17 val..

Atvirų durų metu vilniečiai galės susipažinti su pagrindiniais sistemos veikimo principais, stebėti esamą Vilniaus miesto situaciją per vaizdo kameras, pamatyti kaip valdomos Vilniaus miesto vairuotojų ir informacinės vairuotojų sistemos, susipažinti su taikytomis specialiomis šviesoforų reguliavimo priemonėmis renginių, eismo ribojimo metu.

Vilniaus miesto savivaldybė primena, kad informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt.

Atgal