VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

VISUOMENĖ, AKTUALIJOS

11.26. Stilingi rūbai, kurie užtikrins šilumą ir komfortą

Atvėsus orams iškyla dilema, kaip apsirengti, kad netektų rinktis tarp komforto ir stilingos išvaizdos. Niekam ne paslaptis, kad tirtėjimas nuo šalčio ar peršalimas nieko nepapuošia. Dėl šios priežasties spintoje verta turėti keletą bazinių šiltų drabužių, kurie niekada neišeina iš mados, todėl juos paprasta derinti su kitais rūbais.

Vilnos paltas

Tradicinio kirpimo vilnos paltas atrodo elegantiškai ir užtikrina šilumą. Aukštos kokybės paltas nei išeis iš mados, nei nusidėvės per daugelį metų. Skirtingai nei sintetinis pluoštas, storas vilnonis audinys nepraleidžia vėjo ir patikimai šildo.

Šį sezoną į madą sugrįžo langeliais marginti klasikinio fasono paltai, kurie, atrodo, apjungia žaismingumą ir eleganciją. Jei norite dar neutralesnio varianto, neapsiriksite pasirinkę šviesiai rusvos, vadinamos camel spalvos vilnonį paltą. Toks paltukas stilingai atrodys tiek vilkint laisvalaikio džinsus, tiek pasipuošus vakare.

Tarpusavyje derantys aksesuarai

Kad lauke nereiktų gūžtis iš šalčio, ne mažiau svarbu pasirūpinti aukštos kokybės, tarpusavyje derančių aksesuarų komplektu. Atidžiai išsirinktos šiltos pirštinės, kepurė ir šalikas ne tik šildys, bet ir suteiks jūsų įvaizdžiui ypatingo šarmo. Paprasčiausias variantas yra derinti panašios spalvinės gamos pirštines, kepurę bei šaliką. Jei pabodo juoda, rinkitės rusvus tonus.

Palaidinė aukštu kaklu

Vienspalvė trikotažinė palaidinė su aukštu kaklu užtikrins šilumą, nevaržys judesių ir tiks labai skirtinguose rūbų deriniuose. Tokia palaidinė su pieštuko silueto sijonu ir švarkeliu leis sukurti dalykiškos ir profesionalios moters įvaizdį. Pakeistus sijoną džinsais akimirksniu sukursite jaukų laisvalaikio derinį. Renkantis golfą būtinai atkreipkite dėmesį į jo sudėtį. Verta turėti bent vieną palaidinę su merino vilna. Rūbas su vilna užtikrina patikimą apsaugą tiek nuo peršalimo, tiek nuo perkaitimo.

Vienspalvis megztinis

Pats jaukiausias šaltojo sezono rūbas, be abejo, yra minkštas megztinis. Šiaurės šalyse šis rūbas niekada neišeis iš mados. Parduotuvių lentynose rasite didžiulę megztinių fasonų, faktūrų bei spalvų įvairovę – tereikia išsirinkti mieliausią širdžiai. Dažnai megztiniams priskiriama „storinimo“ nuodėmė yra blogo pasirinkimo, o ne paties megztinio problema. Pilnesnės figūros moterims išties geriau vengti laisvo silueto beformių megztinių, kurie nemaskuoja, o kaip tik sudarko figūrą.

Ilga suknelė

Atvėsę orai nėra priežastis sukneles ir sijonus iškeisti į kelnes. Nustebsite, kad ilga, standesnio audinio suknia gali būti pakankamai šiltas rūbas, kuris puikiai apjungia eleganciją ir komfortą. Patogu ir tai, kad aprangos šiltumą galite reguliuoti mūvėdama storesnes ar plonesnes pėdkelnes. Belieka peržvelgti šio sezono naujienas ir išsirinkti širdžiai mieliausią suknelės modelį.

Šių universalių, niekada iš mados neišeinančių rūbų rasite daugelio gamintojų rudens-žiemos kolekcijose. Bene patogiausia bus apsipirkti internetu tiek dėl plataus pasirinkimo, tiek dėl palankių kainų. Ne paslaptis, kad populiariausių prekės ženklų drabužiai internetu perkant kainuoja mažiau.

Atgal