VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

VISUOMENĖ

09.07. Seimas boikotuoja grąžinti išvykusiuosius ir mažinti emigraciją

Iki Vytauto Didžiojo karūnavimo 600 metų Jubiliejaus liko 13 metų                    

LIETUVOS  SĄJŪDŽIO VILNIAUS  SKYRIAUS TARYBA    

LR Seimo Pirmininkui Viktorui Pranckiečiui

LR Seimo nariams                                  

Žiniasklaidai

Seimas boikotuoja grąžinti išvykusiuosius ir mažinti emigraciją

Vilnius,  2017-09-06

Rinkėjai daugelį Seimo narių rinko tikėdami jų pažadais mažinti emigraciją ir grąžinti išvykusiuosius. Gražios buvo rinkimų BATALIJOS.

Parlamentarai, susėdę į Seimo krėslus, iki šiol šių klausimų nenagrinėjo. Beveik pusę metų Seimas ūžė ir žaibavo žiniasklaida svarstant  G. Kildišienės, jos kailinių ir visureigio klausimus. Nuo kadencijos pradžios susibūrusi A. Kubiliaus, G. Landsbergio-G. Kirkilo, I. Šiaulienės bei S. Skvernelio ir jo profesionalių ministrų kabineto koalicija subūrė 70-ties parlamentarų SMOGIAMĄJĄ  ARMIJĄ, kad galėtų pasuose įteisinti LENKIŠKAS  RAIDES.  S. Skvernelis su G. Landsbergiu sudarė koaliciją, kad  galėtų išspręsti  MIŠKŲ  PRIKLAUSOMYBĖS  klausimus.

 Remdamiesi praėjusių kadencijų patirtimi, PERVARGĘ seimūnai  išėjo ilgalaikių atostogų.

 Į Vilniaus Sąjūdžio tarybos, ATGIMIMO BANGOS ir daugelio žmonių prašymus spręsti žmonių emigracijos mažinimo ir išvykusiųjų grąžinimo klausimus Seimas NEREAGAVO.

 NAUJOS KADENCIJOS SEIMAS PASIEKĖ STULBINANTĮ REZULTATĄ – per 2017 metų PIRMĄ PUSMETĮ IŠ LIETUVOS EMIGRAVO 30 tūkst. ŽMONIŲ. Daugybė žmonių išvyksta trumpalaikiams darbams į svečias šalis.  Seimas pasiekė, kad vis daugiau žmonių iš trečiųjų šalių atvyksta į Lietuvą uždarbiauti.  Atrodo taip, kad Seimas, nespręsdamas emigracijos ir žmonių grąžinimo problemos, ruošia MASIŠKĄ SVETIMŠALIŲ INVAZIJĄ Į LIETUVĄ.

Seimas LABAI  RIMTAI užsiėmė lesbiečių, biseksualų  ir kitokių homoseksualų PORAVIMOSI ir LYTIES keitimo įstatymų rengimu.  Seimo nariai aiškina, esą tai yra būtina Europos Sąjungai.  Kadangi Europos Sąjungai REIKIA PIGIOS LIETUVIŲ darbo jėgos, todėl, matyt, Seimas BOIKOTUOJA spręsti migracijos mažinimo ir žmonių grąžinimo klausimus.

Opozicija, nuolat stambiausiais pabūklais triuškinusi valdančiuosius, NEPARENGĖ  ir neįregistravo jokio  popierėlio, kviečiančio sugrįžti arba neemigruoti. 

PABRĖŽIAME, kad skaudžiau įžeisti rinkėjų neįmanoma, kaip ignoruoti emigracijos mažinimo ir išvykusiųjų grąžinimo klausimų sprendimą.

  Seimo nariai džiūgauja pakėlę pensijas ir atlyginimus. Tačiau SUPRASKITE, kad tą mizerišką padidėjimą verslo magnatai, paslaugų teikėjai ir įvairiausi partneriai pasisavina darbuotojams dar negavus  algų. Gal Seimas parengė naujausių SUGRĮŽIMO ir SULAIKYMO technologijų strategiją?    GAL JŪS SUGALVOJOTE NAUJOVIŠKŲ PINIGŲ GRĮŽTANTIEMS IR NEVYKSTANTIEMS?

Gerbiamieji Seimo nariai, pabuskite ir atsikvošėkite. Jūs labai nutolote nuo savo rinkiminių pažadų IR REALAUS GYVENIMO.

PRIMENAME, kad rinkėjai yra Seimo narių darbdaviai.

REIKALAUJAME SKUBIAI SPRĘSTI EMIGRACIJOS MAŽINIMO IR IŠVYKUSIŲJŲ GRĄŽINIMO KLAUSIMUS. Siūlome šiems klausimams skirti PIRMĄ SESIJOS DARBO MĖNESĮ. Prašome Seimo valdybą skubiai Lietuvos žmonėms paaiškinti, kodėl taip vangiai sprendžiami EMIGRACIJOS MAŽINIMO IR IŠVYKUSIŲJŲ GRĄŽINIMO KLAUSIMAI.

Tarybos pirmininkas   L. Kerosierius

Atsakingasis sekretorius  A. Budriūnas

Pirmininko pavaduotoja  R. Jakučiūnienė

Pasiteiravimui: L. Kerosierius + 370  674 38465,    Adresas korespondencijai:  L. Kerosieriui Iki pareikalavimo, Centrinis paštas, Vilnius,  el. p. [email protected]     www.sajudis.com

Atgal