VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

VISUOMENĖ, AKTUALIJOS

06.29. Kokius apatinius rinktis stilingiems vyrams, vertinantiems komfortą?

Stilingam vyrui nėra nesvarbių aprangos detalių. Žinoma, stilingos kelnės ar marškiniai greičiau atkreipia aplinkinių dėmesį, tačiau aukštos kokybės apatiniai rūbai yra nė kiek ne mažiau svarbūs. Atidžiai parinkti, maloniai priglundantys, tačiau judesių nevaržantys apatiniai leis jaustis laisvai ir užtikrintai visą dieną. Nekeista, kad atradę patinkančio prekės ženklo patogų marškinėlių ar kelnaičių modelį vyrai jam lieka ištikimi ilgus metus. Deja, tokius atrasti ne visada paprasta. Kaip tik todėl pateikiame keletą patarimų, į ką verta atkreipti dėmesį vyrams, ieškantiems jų lojalumo vertų apatinių.

Turėkite bent keletą klasikinių apatinių

Yra universalių apatinių, kurių dera turėti nepriklausomai nuo vyro gyvenimo būdo ar stiliaus.  Savo apatinių stalčiuje visada turėkite bent keletą universalių juodos ir baltos spalvos marškinėlių be rankovių, o taip pat ir trumpomis rankovėmis. Tokie apatiniai marškinėliai pravers tiek kiekvieną dieną, tiek prireikus pasitempti įvairių švenčių ar oficialių priėmimų proga.

Apatinių kelnaičių modelis – labai asmeniškas ir intymus pasirinkimas. Dalis vyrų labiau mėgsta šortukus, kiti mieliau renkasi trumpikes. Vis tik, klasikinis, stilių ir komfortą apjungiantis pasirinkimas yra priglundantys šortukai. Nors šortukų spalva yra skonio ir fantazijos reikalas, vis tik apatinių stalčiuje verta turėti bent keletą neutralių tonų apatinių: niekada nenuviliančios juodos, vasarą nepakeičiamos baltos spalvos bei visada derančių pilkšvų atspalvių.

Natūralios medžiagos – svarbi komforto sąlyga

Renkantis apatinius, nepamirškite patikrinti medžiagos sudėties. Arčiausiai kūno esančių rūbų medžiaga yra ypač svarbi, užtikrinanti malonią vilkėjimo patirtį. Ji turėtų būti švelni ir minkšta, tačiau tuo pačiu patvari ir lengvai prižiūrima. Taip pat, būtina nepamiršti, kad higieniški apatiniai turi būti pasiūti iš orui pralaidžios medžiagos. Visas išvardintas savybes paprastai turi tik iš natūralaus pluošto pagamintos medžiagos. Medvilnė arba modalinis pluoštas, papildytas elastanu, yra bene populiariausi pasirinkimai. Pastaruoju metu sparčiai populiarėja ir natūralios vilnos apatiniai. Inovatyvios technologijos leidžia vilną apdirbti taip, kad būtų išsaugotos visos geriausios jos savybės ir pasiektas ypatingas medžiagos švelnumas bei minkštumas.

Nepamirškite savo individualių poreikių

Renkantis apatinius, ypač svarbu aiškiai žinoti savo individualius poreikius. Turint jautrią, į alergines reakcijas linkusią odą verčiau pirmenybę teikti iš itin švelnios organinės medvilnės pasiūtiems apatiniams. Taip pat verta išbandyti bičių vašku praturtintus apatinius marškinėlius bei šortukus, kurie sukurti specialiai jautriai odai. Sidabro jonais praturtinti antibakterinių savybių turintys marškinėliai ar trumpikės gali būti tikras atradimas vyrams, linkusiems intensyviai prakaituoti.

Gausų patogių ir stilingų apatinių asortimentą rasite „Utenos trikotažo“ elektroninėje parduotuvėje, adresu https://www.utenostrikotazas.lt/vyrams/apatinis-trikotazas .Šio prekių ženklo gaminius vyrai pamėgo dėl išskirtinės kokybės, plataus natūralių medžiagų pasirinkimo bei dėmesingumo vartotojų poreikiams.

Atgal