VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

VISUOMENĖ

Pirmosios Kalėdos kartu: 6 naudingi patarimai poroms

 

Kalėdos – ypatingas ir stebuklų kupinas metas. Švenčių laukimas jaudina ypač tada, kai tai pirmosios šventės kartu. Galvojant, ką veikti, ne vienai porai kyla nemažai dvejonių ar net streso. Šiandien galima greitai pasimesti pasiūlymų gausoje. Todėl pateikiame 6 patarimus, kaip pasiruošti ir ką veikti per pirmąsias Kalėdas kartu.

1. Susiplanuokite šventinį laikotarpį

 

Norint išvengti nesusipratimų, patariama skirti laiko šventinio laikotarpio planavimui. Pavyzdžiui, dar neprasidėjus gruodžiui, susėskite su partneriu ir pasitarkite, kokie planai laukia ateinantį mėnesį. Susidėlioję planą ir suradę kompromisą, kada aplankysite artimuosius, išvengsite streso ir galėsite ramiai mėgautis šventėmis.

 

2. Planuokite laiką dviese

 

Šventiniu laikotarpiu sunku rasti laiko pabūti dviese. Intymumasporoje yra būtinas, todėl radę laisvo laiko, išnaudokite jį vienas kito pažinimui. Pasidovanokite dovanas, kurios padės stiprinti ryšį. Seksologai siūlo nepamiršti intymių prekių. Pavyzdžiui, vibratoriai padės geriau pažinti vienas kitą. Kokybišką šių asortimentą galite apžiūrėti internetinėje parduotuvėje Romantika.

 

3. Užpildykite namus prisiminimais

 

Jaukumą namuose susikurti padės praėjusių metų įvykių prisiminimai. Susėdę kartu, prisiminkite buvusias išvykas, keliones ar smagius susitikimus ir atrinkite nuotraukas, kuriomis juos įamžinote. Papuošę kambarį nuotraukomis, užpildysite būstą šiluma, dėkingumu, pozityvia nuotaika. Nuotraukas dekoruokite šiltos šviesos lemputėmis.

 

4. Gerbkite tradicijas ir kurkite savąsias

 

Kiekviena šeima turi savo tradicijas, kurios perduodamos iš kartos į kartą. Todėl svarbu gerbti savo partnerio ir jo šeimos tradicijas. Žinoma, galite sugalvoti ir kelias savąsias. Tai gali būti bet kas, ką tik sugalvosite, svarbiausia, kad tai keltų džiugesį jums abiem.

 

5. Įsiamžinkite kalėdinio stiliaus nuotraukoje

 

Šmaikščios kalėdinės fotosesijos visuomet kelią juoką. Nuotraukoje galite įsiamžinti su šmaikščiais kalėdiniais megztiniais ar net šventiniais kostiumais. Panaudoję nuotraukas kaip atvirutes, sukelsite šypseną savo artimiesiems. Tai netgi galėtų tapti jūsų kasmetine tradicija.

 

6. Įsitraukite į labdaringas veiklas

 

Įsisukus į dovanų pirkimo ir šeimos susibūrimų karuselę, kyla malonūs prisiminimai, sentimentai. Todėl patariame stabtelti ir pasidalinti džiaugsmu su tais, kuriems šio trūksta. Be to, kartu su partneriu įsitraukę į labdaringas veiklas, kursite stipresnį tarpusavio ryšį.

 

Atsižvelgę į pateiktus patarimus, galėsite mėgautis kokybišku laiku su savo partneriu. Iš anksto suplanavę vizitus pas artimuosius, lengviau surasite laiko romantiškai pabūti dviese. Tik pažinę vienas kitą, galėsite kurti prisiminimus ir tradicijas, kurios džiugins kasmet.

Atgal