VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Būstas

10.15. Moduliniai kaminai – kodėl verta juos rinktis?

Naujos kartos moduliniai kaminai yra vienas iš patikimiausių sprendimų siekiant užtikrinti gaivų patalpų orą. Šias kaminų sistemas lengva ir patogu montuoti, jos kuo puikiausiai tiks daugeliui mediena kūrenamų šildymo įrenginių ir užtikrins itin aukšto lygio efektyvumą. Skaitydami toliau galėsite iš arčiau susipažinti su modulinių kaminų sistemomis ir sužinosite, kur jų įsigyti pigiau ir gera kaina!

 

Kaip išsirinkti kaminų sistemas?

 

Kuomet renkatės kaminų sistemas svarbu atsižvelgti į visus aplinkos aspektus, į sistemų suderinimą su esamais šildymo įrenginiais, patalpų dydį, kitus aspektus. Tik tinkamai išsirinkus kaminų sistemas bei kitus įrenginius ir juos kruopščiai sumontavus gali būti užtikrintas aukštas veikimo efektyvumas, tuo pačiu leisiantis sutaupyti išlaidų.

 

Modulinės kaminų sistemos privalumai

 

Moduliniai kaminai gali būti puikus sprendimas dėl daugelio dalykų. Pirmiausia, šios kaminų sistemos yra itin ekonomiškas ir įvairiausiems šildymo įrenginių modeliams pritaikytas variantas. Antra, jas lengva ir patogu montuoti, todėl įrengimo darbai ilgai neužtrunka. Modulinių kaminų sistemos itin patogios ir neužima daug erdvės. Jas puikiai pritaikysite skirtingų dydžių patalpoms pagal savo poreikius.

 

Kadangi lavos akmuo, iš kurio yra pagamintos kaminų sistemos, greitai įšyla, užtikrinama gera trauka ir aukšto lygio efektyvumas. Moduliniai kaminai yra puikiai tinkami montuoti prie įvairių natūralią medieną naudojančių šildymo įrenginių. Tuo pačiu jiems nėra reikalinga kruopšti priežiūra, kadangi dūmų kanalo sienelėse kaupiasi kur kas mažiau suodžių. Ir tai dar toli gražu ne visi privalumai, skatinantys rinktis šio tipo sistemas.

 

Švarus ir tyras patalpų mikroklimatas

 

Be abejonės, švariu ir gaiviu patalpų oru norėtų mėgautis visi. Todėl montuojant dūmtraukių sistemas vertėtų skirti ypatingą dėmesį jų pasirinkimui, kokybei, kaip ir visai montavimo eigai, pritaikant specialistų rekomenduojamus, profesionalius sprendimus. Visa tai bus daug paprasčiau ir lengviau su specializuotų tiekėjų pagalba!

 

Kreipkitės visais rūpimais klausimais, susijusiais su patalpų šildymu bei vėdinimu ir atraskite ekonomiškiausius bei finansiškai parankiausius variantus!


Daugiau apie modulinių kaminų sistemas sužinosite: https://www.schiedel.com/lt/produktai/dumtraukiu-sistemos-is-pemzos/isokern-nem/

Atgal