VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Būstas

2023.03.27. Kaip išsirinkti tinkamą spintą?

Rasti tinkamą stiliaus ir funkcionalumo pusiausvyrą tarp drabužių spintos ir likusių miegamojo baldų gali būti sudėtinga. Štai kaip išsirinkti miegamojo spintą atlikdami kelis paprastus veiksmus:

Visi geidėme erdvių ir madingų stilistų bei įžymybių spintų. Prieš semdamiesi įkvėpimo iš jų drabužių spintų ir įsigydami savo, turėsite suprasti savo pageidavimus. Yra daugybė drabužių spintų rūšių, atitinkančių kiekvieno individualius poreikius.

Vienas iš pirmųjų sprendimų, kurį turėsite priimti – pasirinkti tarp laisvai pastatomos spintos ir įmontuojamos spintos. Laisvai pastatomos spintos gali būti patogiai pervežtos į kitą kambarį arba į naujus namus, kai tik reikės.

Alternatyva yra pasirinkti savo pagal užsakymą pagamintą drabužių spintą. Nors įmontuotos spintos nėra nešiojamos ir jas suprojektuoti ir pastatyti užtruks daug laiko, jos taip pat suteikia laisvę pritaikyti dydį, medžiagas, spalvas, apdailą ir laikymo priedus pagal savo pageidavimus.

Prieš pirkdami drabužių spintą, patikrinkite turimo grindų ploto dydį ir lubų aukštį. Taip pat turėsite patikrinti drabužių strypo aukštį. Palaidinėms, sijonams ir kelnėms paprastai pakaktų 114 centimetrų aukščio, o vaikiškus drabužius galima dėti maždaug 75 centimetrų aukštyje.

Taip pat, patartina įrengti gilesnes lentynas, nes jos suteikia daugiau vietos. Tačiau, įsitikinkite, kad bendras matavimas yra ne didesnis kaip 38 centimetrų, nes jūsų drabužiai turi būti prieinami. Ir, žinoma, neleiskite spintai užblokuoti jokio miegamojo apšvietimo šaltinio. Tarp likusių miegamojo baldų ir drabužių spintos palikite pakankamai vietos, kad būtų lengviau judėti ir valdyti. Priderinkite spintos stilių su esama jūsų interjero ir visų miegamojo baldų tema. Tai apima apdailos tipą, spalvas ir durų detales.

Rinkitės spintą su dekoratyvinėmis durimis, jei jūsų miegamojo interjeras puošnus. Norėdami atrodyti švariai, minimalistiškai, galite pasirinkti net stilingą atvirą spintą be durų. Tas pats pasakytina ir apie jūsų drabužių spintos spalvas ir apdailą – pasirinkite atspalvius, kurie puikiai dera su esama jūsų kambario palete. Įsitikinkite, kad tiek jūsų drabužių spintos, tiek miegamojo dizaino estetika papildo vienas kitą, siekdama vizualinės harmonijos.

Nuspręskite, kokios saugojimo vietos jums reikia jūsų drabužių kolekcijai. Tarkime, kad jūsų drabužių spinta daugiausia susideda iš suknelių ir iškilmingų drabužių, įsitikinkite, kad turite pakankamai vietos pakabinti.

Atgal