VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Būstas

2023.04.28. Kodėl kiekvienas užimtas asmuo savo namų valymą turi patikėti įmonei?

Šiandien gyvename įtemptu gyvenimo tempu: nuolat skubame, bėgame ir daug ko nespėjame. Savo buitį galima nesunkiai palengvinti – tereikia namų švarą patikėti valymo paslaugas teikiantiems profesionalams ir laiko darbui ar laisvalaikiui akimirksniu atsiras daugiau. Valymo paslaugos Klaipėdoje ir kituose didžiuosiuose Lietuvos miestuose vis labiau populiarėja, jų aktualumas auga ir tarp mažesnių miestų gyventojų. Štai kelios geros priežastys užsisakyti valymo paslaugas.

Daugiau laisvo laiko

Profesionalai namų švara pasirūpins greitai ir efektyviai, tad jūs turėsite daugiau laisvo laiko. Jie gali ne tik atlikti savaitinius tvarkymo darbus, bet ir išblizginti langus, išskalbti užuolaidas ar išvalyti šaldytuvą. Tai užduotys, kurios pareikalautų ne vienos valandos asmeninio laiko. Būtent laiko taupymas dažnu atveju tampa pagrindine priežastimi užsakyti profesionalias valymo paslaugas. O kur praleisti keletą laisvų valandų tikrai rasite: galite smagiai pramogauti su vaikais ar šeima, atsipalaiduoti SPA centre ar tiesiog papildomai padirbėti – rinktis jums.

Dėmesys detalėms

Kai namus tvarkome patys, kartais nusileidžiame į kompromisus su savo tinguliu. Būtent todėl sunkiai prieinamos vietos namuose lieka neišvalytos, o ilgainiui tai gali virsti rimta problema. Profesionalios valymo paslaugos tokiu atveju yra geriausias sprendimas – aukšta paslaugų kokybė užtikrina, kad išvalyta bus viskas, net ir tos vietos, kurioms įprastai dėmesio neskiriate: šakutės lizdai, jungikliai, grindų plotas po vonia, tarpas tarp kilimo ir sofos ir kt.

Taupykite vietą namuose

Visi žino, kad valymo įranga ir priemonės užima išties daugybę vietos. Norint tinkamai pasirūpinti namų švara reikia ne tik dulkių siurblio, bet ir šluotų, šluosčių, kempinėlių, o ką jau ir kalbėti apie valiklių gausą – kiekvienas jų skirtas vis kitam paviršiui. Patikėję namų švarą valymo įmonei galėsite pamiršti pilną valymo priemonių spintelę, nes kasdieniams poreikiams pakaks vos kelių priemonių. Be to, įmonės naudoja profesionalias valymo priemones, kurios pasižymi efektyvumu ir ilgam užtikrina švarą (net ir nepastebimą plika akimi!). Naudojamos priemonės yra saugios vaikams ir naminiams gyvūnams, tad jums nereikės sukti galvos dėl priemonių pasirinkimo.

 

Atgal