VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Parama, labdara

02 25. Kvietimas aplankyti Onkohemoterapinio skyriaus vaikus-ligonius

Sveiki mielieji,
 
Šiemet kaip ir keleri metai iš eilės Onkohemoterapinio skyriaus (Vilniaus universiteto vaikų ligoninė) vaikučiai-ligoniukai pasiruošę Kaziuko mugei, prigamino labai daug įvairių darbelių iš visos širdelės:))) Nuo rugsėjo mėnesio jiems padeda  jų naujoji auklėtoja Živilė Binkienė.
 
Šiemet  Jie mūsų laukia nuo kovo 1 iki kovo 7 dienos kiekvieną dieną nuo 8 val. iki 17 val. (dėl savaitgalio reiketų tartis su p.Živile, bet, manau, rasite laiko darbo dienomis). Jeigu negalite apsilankyti iki 17 val., bet norėtumėte aplankyti vaikučių Kaziuko mugę, reikėtų pasiskambinti jų auklėtojai p. Živilei telefonu 8-616 39550, ir susitarti, ji mielai palauks Jūsų. 
 
Vaikučiai, nors ir sunkiai serga, vėl visus metus ruošėsi Kaziuko mugei: vėrė karoliukus, siuvo, piešė, karpė,  lankstė, mezgė, lipdė ir dar daug įvairių darbelių susigalvojo:))) O ir darbelių daug prigamino, nes pernai, kaip ir kitais anktesniais metais, mes visi kartu suteikėme labai daug džiaugsmo, nupirkome visus jų pagamintus darbelius.
 
Deja,  kaip ir pernai ar ankstesniais metais, gali būti, kad ne visi ligoniukai sulaukė šiemetinės Kaziuko mugės, o tik paliko savo darbelius, kaip atminimą apie save, išsirinkime, kurį nors iš jų.
 
Padovanokime Jiems savo dėmesį, kaip motyvacija nepalūžti, kabintis į gyvenimą stipriau. Kiekvienas iš mūsų galime suteikti šiems vaikučiams nors truputėlį džiaugsmo, pamatyti, kaip  jie pro durų kamputį žiūri, kas atėjo, kieno darbelį išsirinko, ir pamatyti švytinčias iš džiaugsmo akeles, pamačius išsinešant vieną ar kitą jo rankytėmis pagamintą darbelį.
 
Kaip ir kasmet, nenustebkite, kad vaikučiai patys nestovi ir neparduoda savo darbelių. Taip papraščiausiai yra dėl to, kad norima vaikučius apsaugoti nuo bet kokių virusų, kuriuos mes galime atnešti iš lauko. O ir gripas dar iš Lietuvos "nepabėgęs":))) Ligoniukų imuninė sistema yra silpna, todėl juos ir saugo, kad neprisikabintų kokia nors papildoma "bacila" ir nekiltų papildomų komplikacijų. Kai kuriems vaikučiams gali  būti skirtas karantinas ir jie negali išeiti iš savo palatos, o darbeliai padaryti ir parduodami parodoje. Tad kviečiame būti  supratingais:)))) Na, o auklėtoja Živilė, labai stropiai susirašys kieno darbelį nupirko ir kiek pinigėlių už jį sumokėjo, tiesiog ji tikrai nieko nenuskriaus:)))
 
Tad kviečiame visus surasti laiko ir apsilankyti šioje nuostabioje vaikučių surengtoje kasmetinėje Kaziuko mugėje:))) Taip taip jau galime mugę vadinti kasmetine, o gal ir  nauja gražia tradicija, kurią sukurti padėjome ir mes su Jumis.
 
Primename kaip surasti:
VU Vaikų ligoninė, Pediatrijos centras, Onkohemoterapijos skyrius, 3a.. Auklėtoją Živilę rasite žaidimų kambaryje, prie pat įėjimo į skyrių.
 
AČIŪ visiems atrasiantiems laiko,
 
Laima ir Linas
 

Atgal