VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Transportas

2023.01.24. Naudoti automobiliai - patikimas pirkimas iš antrų rankų

 

Naudoti automobiliai ir jų pirkimas gali būti stresą keliantis dalykas, tačiau pernelyg nerimauti nereiktų. Naudoti ir techniškai tvarkingi automobiliai salonuose iš patikimų pardavėjų, didelis šansas, šią jūsų patirtį pavers malonia ir jaudinančia patirtimi. Šiame straipsnyje pateiksime keletą patarimų, padėsiančių išsirinkti jūsų svajonių automobilį su garantija iš antrų rankų!
 

Pirmiausia susitvarkykite savo finansus

Bet koks automobilis yra didelė investicija, todėl pirmas dalykas, kurį turėsite padaryti, tai tiksliai susiplanuoti savo biudžetą ir jo laikytis. Jei reikia, išsiaiškinkite geriausią būdą finansuoti savo automobilį, nesvarbu, ar tai būtų asmeninė paskola, transporto priemonės finansavimas ar tiesioginiai pinigai. Apskaičiuokite, kokio dydžio indėlį galite įdėti, tada apskaičiuokite mėnesines įmokas, kurias galite sau leisti. Atlikite tai ir neatrodysite suglumę, kai pardavėjas paklaus: „kiek galite išleisti kiekvieną mėnesį?“.

Sekite naudotų automobilių rinkos kainas

Jei ieškote naudoto automobilio, tada žvalgymasis į įvairias interneto svetaines yra puikus būdas sužinoti, kas yra aplinkui ir ką galite sau leisti.

Gausite gerą įvertinimą, ar mokate per daug, o turėdami tiek daug pasirinkimo, jums nereikės skubėti pirkti automobilio, jei manote, kad jis jums ne visai tinkamas. Jei žiūrite į įprastus modelius, visada bus daug pavyzdžių, jei kaina netinkama.

Atidžiai apžiūrėkite automobilį šviesiu paros metu ir geru oru

Lietus ant dažų gali paslėpti daugybę nuodėmių, kaip ir gatvių žibintai tamsiu paros metu, todėl pabandykite apžiūrėti automobilius esant geram orui ir būtinai apžiūrėkite juos dienos šviesoje. Neskubėkite ir peržiūrėkite kiekvieną plokštę ir visus apdailos paviršius viduje. Senesni naudoti automobiliai turi turėti keistų įbrėžimų, todėl svarbiau bus įsitikinti, kad visi skirstomieji įrenginiai ir priedai veikia. Ar visi elektriniai langai atsidaro vienodu greičiu, o oro kondicionierius nepučia šaltai?

Atlikite išsamų bandomąjį važiavimą

Labai svarbu užtikrinti, kad automobilis važiuotų ir valdytųsi teisingai bei veiktų taip, kaip tikitės. Ar automobilis lengvai užsiveda? Ar girdimas neįprastas variklio ar stabdžių garsas? Ar vairas traukiasi į vieną pusę? Ar iš išmetimo vamzdžio sklinda kokie nors signaliniai dūmai? Prieš pradėdami bandomąjį važiavimą, nepamirškite įsitikinti, kad turite draudimą.

Perkant automobilį, taip pat labai svarbu išsiaiškinti, ar jis turi gamyklinę garantiją. Gamyklinė garantija – tai garantija, kai atstovybė padės pakeisti arba suremontuoti visas jūsų transporto priemonės dalis, kurios po pirkimo yra sugedusios. Tačiau gamyklinė garantija netaikoma tokiems dalykams kaip alyvos keitimas ir reguliari priežiūra. Gamyklinė garantija vis tiek gali būti taikoma naudotam automobiliui, jei jo galiojimo laikas nepasibaigęs arba jei perkate sertifikuotą gamintojo garantiją. Be to, kai kurie gamintojai siūlo pratęstas garantijas, kurias galite įsigyti tam tikrus reikalavimus atitinkančioms transporto priemonėms. Mūsų parduodamų automobilų salone galite įsigyti naudotus automobilius su garantija, kas tikime, dar labiau palengvins jūsų pirkimo patirtį!

Mes siūlome platų naudotų automobilių asortimentą, todėl neabėjojame, kad išsirinkti galės kiekvienas! Ar jus domintų naudoti hibridiniai automobiliai, ar aiškiai žinote, kad jūsų svajonių mašina yra vokiškos markės, nedvejokite, kadangi mūsų salone apstu naudotų automobilių iš Vokietijos, kuriuos apžiūrėti galite neišeinant iš namų. Apsilankykite mūsų internetiniame puslapyje - lt.brcauto.eu ir apžiūrėkite parduodamus automobilius lizingu jau šiandien.
 

Atgal