VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Vyr. redaktoriaus straipsniai

2014 02 28. Prašymas

Teisingumo ministrui

Juozui Bernatoniui

PRAŠYMAS

2014-02-28 Vilnius

Dėl antstolių I.Gaidelio ir V.Meškauskienės neteisėtų veiksmų

Esu "ELTA" akcininkas. Turiu 40 proc. akcijų. Oligarchas Saulius Karosas, kuris yra "Medicinos Banko" pagrindinis akcininkas, su antstolių I.Gaidelio ir V.Meškauskienės pagalba nori atimti iš manęs mano akcijas. Šito pastato, kuris yra Gedimino pr.21, Vilnius, vidutinė rinkos vertė 13 000 Lt/kv.m. Pastatą sudaro apie 2 000 kv.m. Pardavus pastatą man priklausytų apie 10 400 000 Lt. Tačiau mano akcijos bus įvertintos mizernai (už kapeikas parduos). Tokiose schemose dalyvauja antstoliai I.Gaidelis ir V.Meškauskienė, ko pasekoje žmonės bėga iš Lietuvos ir žudosi. Taipogi atiminėjamas paskutinis būstas.Taip jie dirba ir su Vikingų bankais, manau, susaistyti korupciniais tikslais.

Prašau ištirti jų veiklą ir sustabdyti licenciją, reglamentuoti antstolių veiklą:

1.Neleisti daugiau kaip 3 m. dirbti antstoliu, nes nužmogėjama, sutrinka psichika.

2.Sumažinti įkainius 50 proc., nes biudžetas negauna pajamų, kuriuos jie pasiima grynais.

3.Įvesti karštą liniją Teisingumo ministerijoje, kuri operatyviai reaguotų į žmonių nusiskundimus antstolių veiksmais (analogiška linija yra Aplinkos ministerijoje).

4.Sukurti kontrolės skyrių, kuris kontroliuotų antstolių veiksmus, biurų įrengimą, parkingą, apsirengimą, bendravimo manieras, nes bendrauja, kaip kalinių prižiūrėtojai.

5.Uždrausti uždirbinėti iš kliento per telefoninius skambučius, nurašant iš kliento sąskaitos (taip elgiasi antstoliai I.Gaidelis ir V.Meškauskienė).

Algirdas Pilvelis

Atgal