VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

AKTUALIJOS

2022.09.26. Kaip atrodyti stilingai šiais mokslo metais?

Pasiruošti mokyklai tikrai nėra lengva. Daugelis dar vasarą sudaro svarbiausių pirkinių sąrašą, kuris leidžia be didelio sąmyšio įsigyti visas reikiamas prekes. Patogi kuprinė, sąsiuviniai ir pratybos – reikalingi kiekvienam moksleiviui. Vis dėlto, vyresnių klasių merginoms ne ką mažiau svarbu rasti patogių ir stilingų drabužių mokyklai.

Mada yra puiki saviraiškos priemonė, kuri leidžia jaunam žmogui atsiskleisti, todėl nederėtų stipriai riboti jaunuolių drabužių pasirinkimo. Svarbiausia, kad drabužiai būtų patogūs ir atitiktų mokyklos aprangos kodą. Šiame straipsnyje rasite ryškiausias 2022 m. jaunimo mados tendencijas, kurias prie savo stiliaus gali pritaikyti daugelis!

Juosmens rankinukai

Ši mados tendencija yra puikus pasirinkimas visoms nuolat skubančioms moksleivėms! Didelė dalis jaunuolių po mokyklos skuba į įvairius būrelius ar į susitikimus su draugais. Į užklasines veiklas nesinori neštis sunkios kuprinės, todėl verta įsigyti stilingus rankinukus segamus ant juosmens. Į juos galima susidėti visus svarbiausius daiktus: telefoną, piniginę, namų raktus ir kita. Tokie rankinukai yra labai patogūs, nes su jais galite laisvai judėti. Tokie rankinukai dažnai yra naudojami net bėgikų. Vis dėlto, toks rankinukas turėtų būti naudojamas tik laisvalaikiu. Būtina įsigyti kokybišką kuprinę, kurioje galėsite nešiotis visas reikiamas knygas ir kitą mokomąją literatūrą. Kuprinės moterims neprivalo būti nuobodžios. Šiuo metu galite rinktis iš daugybės skirtingų dizainų kuprinių, kurios labiausiai derės prie jūsų įvaizdžio!

Džinsiniai sarafanai

Džinsinis audinys yra labai tinkamas mokyklai dėl savo patogumo ir praktiškumo. Jis nėra labai tepus, o džinsai su elastanu gali būti dėvimi kiekvieną dieną. Šį sezoną rekomenduojama įsigyti džinsinį sarafaną ar kombinezoną. Šis drabužis leis nesukti galvos ką apsirengti kiekvieną rytą! Rinkitės žaismingų spalvų ir raštų audinių, kurie leis atsiskleisti jūsų charakteriui. Po sarafanais patariama vilkėti baltus marškinius ar vienspalvius marškinėlius, kad įvaizdis būtų šiek tiek oficialesnis ir labiau tinkantis mokyklai.

Džemperiai

Džemperiai yra vienas patogiausių ir universaliausių drabužių mokyklai. Jie nevaržo judesių, todėl gali būti dėvimi ir kūno kultūros pamokose. Nebijokite eksperimentuoti su skirtingomis spalvomis ir paveikslėliais. Svarbiausią, kad džemperis nebūtų papuoštas nepagarbiais žodžiais ar piešiniais. Jeigu ieškote stilingų ir kokybiškų džemperių kasdienai apsilankykite čia: https://www.miestomada.lt/5-dzemperiai. Internetinėje parduotuvėje rasite didelį drabužių pasirinkimą puikiomis kainomis. Čia drabužių ras ne tik moksleivės bet ir jų mamos. 

Laisvalaikio kostiumai

Džiugu, kad patogūs sportiniai kostiumėliai yra pritaikomi laisvalaikiui. Šiuo metu galite rasti labai stilingų kostiumėlių, kurie net neprimena visiems gerai žinomų nuobodžių sporto aprangų, kurias dėvėdavome mokykloje. Nauji modeliai gali būti nešiojami ne tik sporto salėje, bet ir vykstant į užklasinę veiklą ar net vakarėlį. Prie tamprių kelnių priderinę ryškią palaidinę būsite pasiruošusios vakarui su draugėmis!

Platėjančios kelnės

Šį sezoną privalu įsigyti platėjančias kelnės ar džinsus. Platėjančios kelnės yra labai patogios, todėl puikiai tinka ilgai dienai mokykloje. Išbandę šį modelį niekada nebenorėsite grįžti prie siaurėjančių džinsų! Laisvalaikiui galite rinktis madingus plėšytus džinsus, o mokyklai patartina pasirinkti odos neatidengiančius modelius. Prie platėjančių kelnių rinkitės sportbačius su platforma, kurie vizualiai suteiks jums ūgio!



 

Atgal