VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

AKTUALIJOS

2023.08.02. Tautos ir teisingumo sąjungos (centristų, tautininkų) DĖL GALIMOS PEDOFILIJOS TYRIMO VILKINIMO

 

 Šiuo metu, kai susidorojant su valdančiosios sistemos oponentais tyrimai vykdomi ypatingos skubos tvarka, valdančiosios sistemos atstovo, TS-LKD frakcijos deputato Kristijono Bartoševičiaus galimų veikų tyrimas akivaizdžiai vilkinamas.

Taip dar viena pedofilijos byla gali būti tiesiog numarinta. Antai dėl tyčinio neveikimo panašiai buvo sužlugdytas Deimantės Kedytės galimo tvirkinimo tyrimas (2010 m. sausio 21 d. šios bylos tyrimo sužlugdymą savo nutarimu pripažino net ir tuometinis LR Seimas, dėl ko turėjo atsistatydinti generalinis prokuroras, tačiau nei tyrimas buvo baigtas, nei mirčių kaltininkai buvo išaiškinti). Tai duoda pagrindą įtarimui, kad valdžioje veikia nusikalstamos pedofilų tinklo grupės.

Dabar, ačiū Dievui, išvengta mirčių, bet byla ir vėl marinama. O tuo pat metu pedofilijos skraistę vis stengiamasi užmesti Katalikų Bažnyčiai, kuri dabartiniame Vakarų pasaulyje yra viena pagrindinių dorovės tvirtovių kovoje su perversine genderistine ideologija.

Drauge sąmoningai nutylimi Marko Regneruso, Kurto Froindo ir Robino Votsono tyrimai, rodantys koreliaciją tarp homoseksualizmo ir pedofilijos. Vieni tyrimai rodo, kad homoseksualiuose junginiuose augantys vaikai dažniau patiria prievartą ar įtaką perimti augintojų gyvenimo būdą, o santykis tarp heteroseksualių ir homoseksualių pedofilų yra vienas prieš vienuolika.

Kiekviena smurto prieš vaiką byla turi būti ištirta tinkamai ir operatyviai. Reikalaujame Lietuvos Respublikos teisėsaugą liautis vilkinus K. Bartoševičiaus bylą ir kuo skubiau pateikti visuomenei atsakymus bei skirti atsakomybę kaltės atveju.

 

Nuorodos į minėtus tyrimus:

https://stiripentruviata.ro/wp-content/uploads/2016/07/New-Family-Structures-Study.pdf
http://www.robinjwilson.com/articles/Freund%20&%20Watson%20(1992)%20proportions.pdf

Atgal