VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

AKTUALIJOS

2024.01.19. Ką padovanoti vyrui, kuris viską turi?

Dovanų brangiausiems žmonėms ieškome ne kartą per metus, todėl ilgainiui pradedame stokoti idėjų, kuo juos nustebinti šį kartą. Dar sudėtingesnė užduotis laukia tuomet, jei atrodo, kad būsimasis dovanos gavėjas jau turi viską, apie ką galėtų pasvajoti. Tačiau net ir tokiais atvejais galima surasti, kuo jį pradžiuginti – jei ieškote dovanos viską turinčiam vyrui, Jums pravers žemiau pateikiamos idėjos.

Technologinės naujovės

Yra tikimybė, jog neseniai pasirodžiusių naujienų vyriškis dar nespėjo įsigyti – jei tai padarysite greičiau už jį, tokios pastangos turėtų būti palankiai įvertintos. Tiesa, reikėtų išsiaiškinti, kokiomis technologijomis būsimasis dovanos gavėjas domisi labiausiai. Galbūt jis ruošėsi įsigyti naujausią išmanųjį laikrodį ar telefoną, svajojo apie 8K raiškos televizorių, o gal ketino stebėti miestą su dronu? Kuo tiksliau žinosite artimiausius jo pirkinius, tuo daugiau šansų, kad pasirinkta dovana pranoks vyriškio lūkesčius.

Masažuokliai            

Stereotipas ar ne, tačiau dažniausiai viską turintys vyrai stokoja vieno dalyko – laisvo laiko. Dėl to registracija ir nuvykimas į masažo saloną jiems gali pasirodyti kaip laiko švaistymas. Visgi, daugelis iš jų mielai pasilepintų atpalaiduojančiu, skausmus ir įtampas pašalinančiu masažu – jei manote, kad tai patiktų ir Jūsų pažįstamam vyrui, paieškokite jam masažuoklio. Jie gali būti universalūs ar pritaikyti tam tikroms kūno zonoms, skirti naudoti namuose ar automobilyje – pagalvokite, kas labiausiai praverstų būsimajam dovanos gavėjui.

Prabangūs laikrodžiai

Net ir tuomet, jeigu vyras jau turi tokį aksesuarą, tikėtina, kad jam patiks galimybė atnaujinti savo įvaizdį kartais riešą papuošiant nauju laikrodžiu – tuomet reikėtų rinktis visiškai kitaip atrodančią jo stilistiką. Tačiau bet kuriuo atveju viską turintiems vyrams pravartu pirkti prašmatnius, patikimais prekiniais ženklais pažymėtus laikrodžius. Pastaruoju metu ypač daug dėmesio susilaukia Vostok laikrodžiai : jie garsėja išskirtiniu tvirtumu bei atsparumu net ir ekstremaliausioms sąlygoms. Be to, šiuose aksesuaruose galima rasti labai unikalių funkcijų, o pats dizainas įvaizdį perkelia į naują lygmenį.

Vertingi aksesuarai

Savo įvaizdžiu besirūpinantiems vyrams galima išrinkti ne tik laikrodžius, bet ir kitus aksesuarus. Piniginės, diržai, kaklaraiščiai, papuošalai, akiniai nuo saulės – tai tik keletas tokių idėjų. Kad ir kurią iš jų pasirinksite, vadovaukitės tomis pačiomis taisyklėmis: vyriški aksesuarai turi būti aukščiausios kokybės, pažymėti gerai žinomais prekiniais ženklais ir, žinoma, atitinkantys būsimojo dovanos gavėjo stilių. Tiesa, tai nereiškia, kad būtina rinktis pačius prabangiausius aksesuarus, tačiau turėtumėte įsitikinti, jog jie neatrodys pigiai ir nesusidėvės vos po kelių užsidėjimų, tad paieškoms turėtumėte paskirti pakankamai daug dėmesio.

Aukščiausios kokybės kvepalai

Nors ir nematomi, kvepalai taip pat yra svarbūs mūsų įvaizdžio elementai – viską turintys vyriškiai tai turėtų puikiai žinoti. Juos nustebinsite išrinkę asmenybę idealiai atitinkantį, ilgai išliekantį aromatą. Ypač verta apžiūrėti nišinius kvepalus, kurie neretai apibūdinami kaip unikalią istoriją pasakojantys meno kūriniai. Jų gamybai pasitelkiami aukščiausios kokybės ingredientai, o patys kvapai kuriami ne tam, kad įtiktų masėms – tai suteikia jiems dar daugiau išskirtinumo. Turėtumėte geriau susipažinti su jų sudedamosiomis dalimis, pasakojama istorija ir pagalvoti, kuri iš jų bus artima būsimajam dovanos gavėjui. Tai galėsite padaryti užsukę į Pigu.lt el. parduotuvę arba paspaudę ant šios nuorodos: https://pigu.lt/lt/puslapis/nisiniai-kvepalai.

Jaukios smulkmenos

Viską turinčius vyrus retai kada nustebins jokios papildomos vertės neturintys prabangūs sprendimai, tačiau jaukios, kruopščiai apgalvotos dovanos jiems tikrai gali padaryti įspūdį. Galite išrinkti jiems šiltas kojines, svajonių automobilių modeliukus, vertybes atspindinčiais užrašais papuoštas garderobo detales ar kitas panašias dovanas. Joms dažniausiai neprireiks didelių išlaidų, tačiau dovanos gavėjų emocijos bus neįkainojamos.

Unikalios patirtys

Jei vyras turi viską, tai dar nereiškia, jog jis jau yra išbandęs viską. Pasikliaudami šia mintimi, galite padovanoti vyriškiui įsimintiną savaitgalį, kuris bus kupinas naujų veiklų ir atradimų. Galite leisti laiką laukinėje gamtoje, išbandyti naujas transporto priemones, aplankyti naują vietovę ar užsiimti kitomis panašiomis veiklomis – idealiu atveju apie jas vyras jau turėtų būti užsiminęs.

Tarp visų šių dovanų turėtumėte atrasti bent kelias dėmesio vertas idėjas, kurios paliks įspūdį viską turintiems vyrams. Svarbiausia vienu ar kitu būdu parodyti, kaip gerai jį pažįstate – įdėtos pastangos tikrai neliks nepastebėtos. 

Atgal