VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

AKTUALIJOS

2024.02.08. Kodėl tyli G. Landsbergis ir jo konservatoriai nedrįsdami smerkti Š. Stepukonio?

Artūras Skardžius

Politinis ir visuomenės veikėjas

„BaltCap“ paskelbė, kad traukiasi iš mokyklos Ukrainos Bučoje projekto, nes Šarūnui Stepukoniui pareikšti įtarimai nesiderina su kilniu šio projekto tikslu.

Tačiau Lansbergiams nuskilo labiau. Kol dar yla nebuvo išlindusi iš maišo, Šarūno Stepukonio vadovaujamas „BaltCap Infrastructure Fund“ suspėjo Lansbergiųšeimos verslui sukurti pasakiškąinfrastruktūrą. 2020 metais, Vilniuje, Kalnėnuose, Šarūno Stepukonio vadovauto fondo lėšomis, Lansbergiųturėtame žemės sklype, pastatyta nauja prabangi mokykla ir darželis.

Ponia Austėja džiaugiasi, kad naujoji Karalienės Mortos mokykla yra moderniausia ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje. Ir kaip nesidžiaugsi, kai Šarūnas Stepukonis įjos mokyklos statybąsukišo net 11 mln. eurųfondo lėšų. Lansbergiai džiaugiasi ne tik mokykla, bet ir ugdymo kaina, kuri paprastam lietuviui rauna stogą, tačiau jųšeimai krauna didelius turtus.

Įdomu, kodėl tyli ir edukologėA. Landsbergienė, kai jos apsivogusio verslo partnerio Šarūno Stepukonio ieško net Interpolas? Matyt, etika ir moralėnėra šio pasaulio dimensijos!?

Atgal