VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

NAUJIENOS

2023.07.06. Ministrė Pirmininkė: švęskime Valstybę kurdami ateitį, kurioje Lietuva švytėtų unikalia ir ryškia stiprybe

 

Premjerė Ingrida Šimonytė sveikina Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo ir Tautiškos giesmės dienos – Valstybės dienos – proga ir visus šalies žmones kviečia švęsti Valstybę.

„Švęskime Valstybę, kaip savo namus, bendrystę, kuri įsišaknijusi praeityje ir svajonėmis veržiasi į ateitį. Nepriklausoma ir laisva Valstybė yra didis turtas, kurio svarbą geriau galime suprasti matydami, kaip skaudžiai kenčia tautos, kovojančios už laisvę pačioms spręsti dėl savo likimo“, – sakė premjerė.

Vyriausybės vadovė savo sveikinime priminė, kad valstybės puoselėjimas ir stiprinimas – nesibaigiantis procesas, kuriame kiekviena karta atlieka savas užduotis.

„Šiandien mūsų Valstybės auginimas yra neatsiejamas nuo solidarumo su Ukraina. Mūsų parama ukrainiečiams, kova už greitesnį Ukrainos prisijungimą prie Europos Sąjungos ir NATO kartu yra ir Lietuvos auginimas.

Švęskime Valstybę, iš praeities semdamiesi jėgų ir kurdami tokią pasaulio ateitį, kurioje Lietuva švytėtų unikalia ir ryškia stiprybe“, – sakė Vyriausybės vadovė.

Atgal