VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Sveikata

07.21. Genetiniai tyrimai: įminkite plaukų slinkimo, odos ir virškinimo sutrikimų paslaptis

Genetiniai tyrimai būna skirtingo pobūdžio – nustatyti genetines ligas, tėvystę, giminystės ryšius. Genetinių tyrimų rezultatai taip pat gali patvirtinti įtariamą diagnozę arba padėti sudaryti tiksliausią ir asmeniškai pacientui suabalansuotą sveikatinimo planą. Būtent tą darysime ir „Era Esthetic“ klinikoje. Nauja „Era Esthetic Avenue“ klinikoje teikiama sveikos gyvensenos paslauga – tai sistemingas jūsų organizmo ištyrimas ir sveikatinimo plano sudarymas, kad pagerintumėte miegą, plaukų ir odos būklę, virškinimą, bei bendrai užsitikrintumėte geresnę gyvenimo kokybę. Planuodami asmeniškai jums skirtas rekomendacijas ne tik klausiame jūsų apie kasdienį ritmą, streso lygį, ką valgote, bet ir ką norite pagerinti savo gyvenime – jaustis energingiau, atrodyti jauniau, patirti mažiau negalavimų.

Daugiau nei 300 tikslinių tyrimų

„Era Esthetic“ sveikos gyvensenos planą sudaro funkcinės medicinos gydytojas, o rekomendacijas jis pateikia remdamasis atliktų tyrimų rezultatais. Klinikoje iš viso atliekama 300 skirtingų tyrimų. Kuriuos geriausia atlikti jums – parinks specialistas. Jums gali būti skirti organizmo ištyrimo, maisto netoleravimo ir kiti testai.

Genetiniai tyrimai skirti išsiaiškinti organizmo nuokrypius. Pavyzdžiui, bendrasis organizmo tyrimas apima platų spektrą: toksinų, makromedžiagų ir mikroelementų kiekį, įvertina hormonų pusiausvyrą. Rezultatai apima daugelio organizmo sistemų veiklą, todėl gali būti panaudojami plačiai, įskaitant atvejus, kai sudaroma prieš senėjimą nukreipta sveikatinimo programa.

Genetiniai tyrimai – virškinimui analizuoti ir senėjimui pristabdyti

Gydytojas po konsultacijos gali parinkti jums genetinį tyrimą, orientuotą į virškinimo sistemos ištyrimą. Tokie tyrimai aktualūs ne tik tuomet, kai norima reguliuoti svorį, bet ir analizuojant uždegimus, odos bėrimus. Padidėjusio jautrumo maistui tyrimas atsakys į opų klausimą, ar nesate alergiški jūsų racione įprastam produktui. O, pavyzdžiui, žarnyno mikrobiomos tyrimas atsakys, ar mityba tinkama, kaip sąveikauja jūsų organizme esančios bakterijos. Norintys pažvelgti į ateitį gali susidomėti genetiniu svorio tyrimu, kuris rekomenduojamas tiems, kurie nori sekti savo senėjimo procesą ir jį pristabdyti keisdami gyvenimo būdą.

Stresas gali veikti ne tik nuotaiką, bet ir svorį

Stresas – turbūt kone kasdienis palydovas. Spūstys pakeliui į darbą, neplanuotas susitikimas, ir bandymai viską spėti, suderinti, kelia ir neigiamų emocijų. Ilgalaikis arba didelis stresas gali sukelti ir su psichologine būsena susijusių pokyčių, ir lemti svorio augimą. Jei pajutote pokyčius – ne tik dirglumą, depresyvią nuotaiką, bet ir pastebėjote, kad svarstyklės rodo didesnį nei įprastai skaičių, gydytojas rekomenduos atlikti kortizolio tyrimą. Šio hormono perteklius veikia ne tik mūsų nuotaiką, bet ir miegą, sukelia uždegimus, didina svorį. 

Sužinokite tikslią plaukų slinkimo priežastį

Dažna estetinė problema, kuri gali sumenkinti pasitikėjimą savimi ir kelti psichologinių problemų – plaukų slinkimas. Vešlių plaukų nori tiek vyrai, tiek moterys, bet, deja, ne visi gali jais pasigirti. Jei vargina plaukų slinkimas, neleiskite pinigų dar vienam brangaus šampūno buteliukui ar reklamuojamiems vitaminams. Geriausia ištirti jūsų plaukų slinkimo priežastį, įvertinti genetinius faktorius ir parinkti individualų plaukų slinkimo gydymo planą. Peržiūrėjęs rezultatus, gydytojas parinks jums asmeniškai reikalingus papildus ir, tikėtina, efektyvų „Dr. Cyj“ plaukų užpildą, kuris stiprina plauko folikulą ir skatina plauko augimą.

 

Kaip vyksta genetiniai tyrimai?

Genetiniai tyrimai atliekami su kraujo, plaukų, odos ar kito audinio mėginiu, kuris siunčiamas į laboratoriją. Paprastai laboratorija rezultatus pateikia raštu gydytojui, kuris paskyrė tyrimą, todėl, susipažinęs su informacija, „Era Esthetic“ funkcinės medicinos specialistas pristatys jums tyrimo rezultatus.

Genetiniai tyrimai parodo jūsų organizmo veikimą ir reakcijas į jūsų dabartinį gyvenimo būdą. Jei šiuo metu jaučiatės ne taip, kaip norėtumėte, verta padėtį taisyti. Konsultacija su specialistai, individualizuoti tyrimai ir asmeniškai jums sudarytas sveikos gyvensenos planas – tai kelias į didesnį pasitikėjimą savimi.

 

 

Atgal