VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Sveikata

2023.01.24. Sauskelnės pigiau, kurias galite įsigyti neišeinant iš namų!

 

Bet kuriai mamai kūdikio šypsena reiškia pasaulį. Vienas iš svarbiausių raktų į jūsų vaiko laimę yra švarūs ir sausi "pampersai". Tai gali atrodyti nereikšminga, bet norint, kad jūsų kūdikio diena būtų maloni ir mažiau dirgli, sauskelnės vaidina svarbų vaidmenį. Tai ne tik susiję su jūsų vaiko laime, bet ir labai svarbu siekiant išlaikyti jūsų vaiko sveikatą bei higieną. Kartu su maistu sauskelnės taip pat yra pagrindinė kūdikio gerovės sudedamoji dalis.

Turbūt jau žinote, kad ankstyvosiose stadijose, jūsų kūdikiui sauskelnės keisti reikia ypatingai dažnai. Kasdien reikia pakeisti maždaug 6-10 sauskelnių. Sauskelnių keitimas palaipsniui mažės kai vaikas pasieks mažylio stadiją ir pradės treniruotis ant puoduko. Visgi, galite išvengti bet kokio diskomforto dažnai tikrindami sauskelnes.


 

Ar žinote, kad jei nekeičiate vystyklų, kai to reikia, jūsų kūdikiui gali kilti vystyklų išbėrimo, infekcijų ir kitų sveikatos problemų rizika? Pažvelkime į kai kuriuos svarbius vystyklų aspektus ir jų svarbą kūdikio sveikatai ir laimei. Nors rinkoje yra daug prekių ženklų, patikrinkite tuos, kurie turi didesnį sugeriamumą ir kurie bus švelnūs ant jūsų kūdikio odos.


 

Norint išsirinkti geriausias sauskelnes savo mažyliams, turbūt neabejotinai teks panašyti internete. Visgi, reikia rinktis tokius prekių ženklus, kurie suteiks didžiausią komfortą ir nesukels bėrimų. Jums tikriausiai įdomu, kaip sužinoti, kuris prekės ženklas tinka jūsų kūdikiui? Nepamirškite, jog visada galite pasiteirauti savo gydytojo, o ir draugiški patarimai iš kitų motinų gali būti naudingi!


 

Ieškokite sauskelnių, kurias kūdikiui būtų patogu nešioti, o jums būtų patogu ir greita jas pakeisti. Štai keletas dalykų, kuriuos reikia atsiminti kūdikio vystyklų keitimo rutinoje:

  • Prieš keisdami sauskelnes, visada turėkite šiek tiek šilto vandens, medvilnės šluostelę ir kūdikių servetėlių.
  • Turėkite keletą rekomenduojamų losjonų ar kremų, kurie galėtų užkirsti kelią kūdikio odos bėrimui.
  • Visada naudokite atskiras servetėles skirtingoms šlapimo srities dalims, kad išvengtumėte infekcijų plitimo.
  • Nepamirškite valyti iš priekio į galą ir švelniai nuvalykite visą plotą.
  • Po šluostės nepamirškite nusausinti kūdikio.

Sauskelnės internetu

Tikimės, kad detalės, susijusios su vystyklų keitimo rutina ir jos svarba, jums buvo naudingos. Na, o jei ieškote, kur įsigyti sauskelnės pigiau ar sauskelnės su akcija, rekomenduojame apsilankyti mūsų internetiniame puslapyje - https://www.e-eugesta.lt/ ir išsirinkti jūsų kūdikiui tinkamiausias!

Gali būti aktualu: Wow24

Atgal