VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Sveikata

2023.10.25. KAIP VYKDOMA REGOS KOREKCIJOS PASLAUGA?

 

Regos korekcija lazeriu yra naudinga esant toliaregystei, trumparegystei ar astigmatizmui. Jos dėka įmanoma visam laikui atsikratyti akinių arba kontaktinių lęšių nešiojimo. Šios procedūros metu lazerio spindulys paveikia viršutinę ragenos dalį, pakeisdamas jos išgaubtumą ir laužiamąją gebą. Taip saugiai atstatoma normali akių rega.

Nuo ko prasideda bendravimas su akių regos koregavimo specialistais?

Pirmojo susitikimo su oftalmologu metu yra atidžiai tikrinama ir vertinama esama paciento regėjimo būklė. Po to, jei nėra jokių kliūčių atlikti regos korekciją, ją atliksiantis gydytojas pacientą smulkiai supažindina su pačia procedūra, pereinama prie betarpiško bendravimo, kad abi pusės jaustųsi laisvai ir gerai. Pokalbio metu sutariama dėl konkrečios datos, kada bus atliekama korekcija. Įprastai gydytojas, kuris atlieka šią procedūrą, pacientu rūpinasi tol, kol trunka gijimo laikotarpis.

https://unsplash.com/photos/UbJMy92p8wk

Kas daroma regos korekcijos procedūros metu?

Regos korekcijos procedūrai atlikti yra naudojama moderni šiuolaikinė lazerinė aparatūra. Kad korekcija vyktų sėkmingai yra reikalingas tinkamas akies ragenos storis. Tik tada lazerio spindulio dėka ragena formuojama taip, kad regėjimo kokybė atsistato taip, kad nebereikia naudoti nei akinių, nei kontaktinių lęšių. Visa procedūra trunka tik iki pusvalandžio ir yra visiškai neskausminga. Jos metu gali būti koreguojama vienos arba abiejų akių rega.

Kokią naudą iš regos korekcijos procedūros patiria klientas?

Regos korekcijos lazeriu procedūra neabejotinai yra labai naudinga. Tai įrodo tas nuostabus pojūtis, kai į pasaulį drąsiai gali žvelgti savomis akimis, nekankinant jų akiniais ar kontaktiniais lęšiais.

Nebelieka tos varginančios ribos tarp jūsų ir jus supančio pasaulio, kurią nubrėžia dirbtinės regėjimo gerinimo priemonės. Po lazerinės regos korekcijos atsiranda galimybė be jokios baimės sportuoti, aktyviai leisti laisvalaikį. Po šio gydymo akys laisvai kvėpuoja, jų nebekankina įkyrus perštėjimas ir paraudimas.

Nuo ko priklauso regos korekcijos procedūros kaina?

Galutinė regos korekcijos lazeriu kaina priklauso nuo kelių sudėtinių komponentų – išankstinės diagnostinės apžiūros, pačios regos korekcijos procedūros ir medicininės priežiūros gijimo laikotarpiu trukmės.

Norėdami atlikti regos korekcijos procedūrą pirmiausiai turite susisiekti internete su oftalmologais adresu: regoscentras.lt. O tada galėsite smulkiai aptarti visa, kas bus reikalinga.

Atgal