VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Įvykiai

04 09. Daugiau kaip 100 tūkst. gyventojų gaus kvietimus į "Darom" akciją

Bronius Bakšys

Lietuvos paštas jau trečius metus prisidės prie jau tradicine tapusios aplinkosauginės akcijos "Darom". Šiemet pašto darbuotojai ne tik tvarkys aplinką, bet ir specialiai akcijai "Darom" pagamintu suvenyriniu spaudu antspauduos pašto korespondenciją.
"Šiemet ne tik patys tvarkysime aplinką, bet ir per gyventojų išsiunčiamus laiškus kviesime prie šios akcijos prisijungti visus norinčius", - sakė Lietuvos pašto Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovė Rasa Kruopaitė-Lalienė.
Iki balandžio 23 dienos penkiuose centriniuose paštuose - Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio - pašto korespondencija bus antspauduojama specialiu suvenyriniu spaudu.
Antspaudo viduryje bus užrašas „Darom 2013", viršuje - „Registruokis www.mesdarom.lt". Antspaudo apačioje kairėje pusė bus užrašyta „Akcijos draugas - Lietuvos paštas".
Skaičiuojama, kad tokiu spaudu pažymėtus laiškus gaus daugiau kaip 100 tūkstančių ne tik Lietuvos, bet ir viso pasaulio gyventojų.
Kiekvienais metais Lietuvos pašto darbuotojai aktyviai tvarko aplinką. Kasmet "Darom" akcijoje dalyvauja per tūkstantį pašto darbuotojų.

Atgal