VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Sportas

08.02. Šilališkiai kviečia į “Šilalės miesto bėgimą 2018” rugpjūčio 12 dieną

Visi bėgimo profesionalai ir mėgėjai jau gali pradėti aktyviau mankštinti kojas, kadangi registracija į išskirtinį Šilalės miesto bėgimą - jau prasidėjo! Bėgimo entuziastai Šilalėje rinksis jau rugpjūčio 12 dieną.

Renginio dalyviai save išbandyti galės 2,8 ir 10 kilometrų distancijose, o mažųjų lauks speciali 400 metrų trasa. Šiais metais bėgimas yra Lietuvos bėgimo taurės bei Lietuvos bėgimo mėgėjų asociacijos dalis, todėl į bėgimą susirinks stipriausi šalies bėgikai.

“Nerealu”, “Linksma”, “Buvo smagu”, - tokios buvo dalyvių reakcijos po praėjusių metų Šilalės miesto bėgimo. Pernai renginys sulaukė daugiau nei 450 bėgikų. Renginio komunikacijos ašimi tapo iš Šilalės kilę garsūs sportininkai - Lukas Lekavičius, Ramūnas Navardauskas, Jurgis Kairys, Donata Karalienė ir kiti. Jie dalijosi savo istorijomis, įžvalgomis ir taip ragino visus išbandyti savo jėgas Šilalėje.

Šiemet renginio ambasadoriais tapo įvairaus amžiaus sportu gyvenantys Šilalės rajono gyventojai - trylikametė Mintara, Janetos ir Valdo Janušų šeima bei 79-erių metų Eugenijus Ivanauskas - Pasaulio veteranų šuolio į aukštį rekordininkas. Sportininkai dalijasi istorijomis, kaip jiems pavyksta suderinti savo kasdienines atsakomybes su sportu bei kaip sportas atsirado jų gyvenimuose. Jie pasakoja, kad miestelyje sportuoti tikrai malonu, todėl tikimasi, jog šiais metais Šilalės miesto bėgimas sulauks dar daugiau entuziastų. Renginiu bus švenčiamas miestelio 485-asis gimtadienis bei minimas Stepono Dariaus ir Stasio Girėno skrydis per Atlantą.

Renginio dalyvių lauks ne tik puiki atmosfera, bet ir išskirtinio dizaino šventiniai medaliai. Skirtingų amžiaus grupių nugalėtojai bus apdovanojami rėmėjų - “Biovela” grupės, UAB “Milda”, asociacijos “Sportas visiems” - įsteigtomis dovanomis. “Batų kalnas” absoliutiems 10 km distancijos nugalėtojams išdalins 20 batų porų, o absoliučių laimėtojų laukia piniginiai prizai, kurių prizinis fondas - net 600 eurų!

Daugiau informacijos apie bėgimą ir registraciją galite rasti: https://www.facebook.com/events/179420699545966/?active_tab=about

Atgal