VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Sportas

04 17. Geišų ir samurajų šou „Dainralfas“bušido turnyre –„Sakura“

Šeštadienį (balandžio 14 d.) „Sabonio krepšinio centras“pagrindinė krepšinio salė virto sodu, kurio viduryje stovėjęs ringas padovanojo net 10 įspūdingų kovų. Tuo pasižymėjo šių metų velykinis Kauno sporto klubo „Dainralfas“bušido turnyras –„Sakura“.


„Sabonio krepšinio centre“organizuotas kovinio sporto turnyras susilaukė nemažai susidomėjimo. Daugiau nei 600 žiūrovų ir įvairių svečių sutraukęs renginys sudomino ne tik tradicinėmis įvairių kovos stilių kovomis, tačiau ir šou programa.


Renginio partneriai, „Sabonio krepšinio centras“, turnyrą pradėjo elektrinio smuiko garsais skambančiais rytų kultūros motyvais. Vėliau pasirodžiusios geišos ir samurajai tik dar labiau pagyvino ir žiūrovams leido suprasti, kodėl šis turnyras gavo „Sakuros“vardą.


Viso vakaro metu susirinkusieji galėjo stebėti net 10 kovų, kuriose jėgas išmėgino stiprūs kovotojai iš Lietuvos ir Latvijos. Net 6-ias iš jų laimėjo sporto klubo „Dainralfas“kovotojai.


Vakaro kulminacija tapo geišos Sakuros ir samurajaus meilės istorija, kurią vainikavo jų susitikimas ringe ir įsiplieskusi aistra...


Asociacija –„Kauno sporto klubas Dainralfas“dėkoja visiems partneriams ir rėmėjams, kurie prisidėjo prie šio netradicinio bušido renginio organizavimo.

Informaciją parengė
Asociacija –Kauno sporto klubas „Dainralfas“

Atgal