VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Politika, aktualijos

04.16. Skvernelis nesutinka su R. Karbauskio kritika: skaitau viską, net jei būna nuobodu

Pastabų iš „valstiečių“ lyderio Ramūno Karbauskio dėl esą neanalizuojamų jo vadovaujamos šešėlinės Vyriausybės priimtų dokumentų susilaukęs opozicijos lyderis Saulius Skvernelis tvirtina skaitantis visus dokumentus.

„Nenorėčiau komentuoti žmonių, kurie sako, kad reikia dažniau skaityti. Aš manau, kad reikia skaityti visus dokumentus. Aš tikrai skaitau viską, kad ir kaip kartais būna nuobodu. Neturiu ką komentuoti, tegu tas, kas taip galvoja, ir pakomentuoja“, – Seime žurnalistams sako ekspremjeras, sulaukęs klausimo, ar viešojoje erdvėje tvyrant trintims tarp jo ir „valstiečių“ lyderio, neketina kurti atskiro politinio judėjimo.

Tuo tarpu galimybės, kad ateityje veiklą pradėtų naujas politinis darinys, S. Skvernelis detaliau nekomentavo.

„Jei kažką sukursiu ar kursiu, jūs tikrai sužinosite pirmi“, – žurnalistams atsakė politikas.

Šią savaitę viešoje erdvėje dėmesio susilaukė R. Karbauskio ir S. Skvernelio akistata. Opozicijos lyderis, LVŽS frakcijos narys S. Skvernelis Eltai teigė, kad šešėlinė Vyriausybė nebendradarbiauja su parlamento opozicija ir užsiima ne tuo, kuo reikėtų užsiimti.

Opozicijos lyderio nuomone, šešėlinę Vyriausybę suformavę „valstiečiai“ pirmiausiai turėtų oponuoti sprendimams, kuriuos priima tikrasis – Ingridos Šimonytės vadovaujamas Ministrų Kabinetas.

Tuo tarpu reaguodamas į S. Skvernelio kritiką šešėlinės Vyriausybės vadovas R. Karbauskis tvirtino, kad ekspremjero pareiškimai neturi pagrindo.

 

 

Atgal