VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

VISUOMENĖ

2024.04.05. Graži ateitis

Jonas Grigas

Habilituotas fizikos mokslų daktaras

Nors Lietuva yra laimingiausių pasaulio šalių 20-tuke, dėl tvyrančio karo grėsmės ir daugelio  kitų dalykų dar yra daug pesimizmo. Bet tikėkime, kad mūsų laukia graži ateitis. Ji neateis per naktį, žmonija dar turi išgyventi smarkias audras.

Taigi, kokia ji? Mus valdo kompetentingi ministrai, kuriems nereikia būrio patarėjų, valdininkai, Seimo ir savivaldybių nariai nesukčiauja. Politikai supranta, kad sąžiningumas yra geriausia politika. Daugelis moka ne tik užsidirbti pinigų, bet ir pagarbą, supranta, kad dora yra tik sunkiu darbu uždirbta duona, kad nereikia priklausyti kuriai nors klikai, norint įgyti turto, kad partiškumas nėra svarbiau už žmoniškumą, kad susitepti valdžia mokslo žmogui nėra nuodėmė.

Švietimo ir mokslo ministerijoje dirba ne ateiviai, apsimetę žmonėmis, jos ministras sukūrė puikią mokytojų ruošimo sistemą, mokyklos išleidžia išlavintus mokinius, kurie kuria gražią šalies ateitį. Universitetuose mokslas yra patikimas, yra tikrų tyrinėjimų, didelių atradimų, įdomių diskusijų vietos, kur studentai meta iššūkį savo dėstytojams, o ne klausosi kiekvieno melo. Aukštasis išsilavinimas suteikia galimybes. Universitetai be krepšelių ir finansinių donorų įtakos ko gali ir ko negali mokyti, bet turi visišką laisvę tyrinėti pasaulio paslaptis. Universitetuose studijuoja ne trejetukininkai, bet gimsta genijai, sprendžiamos žmonijos problemos ir daromi proveržiai, yra visiška laisvė tyrinėti ir rasti viską, ką galima rasti mūsų pasaulio labui., draudžia viską, kas kuria gyventojams baimę, depresiją, iškrypimą ar smurtą. Bet koks blogio ir tamsos propagavimas yra draudžiamas. Televizija nebenaudojama žmonėms apakinti, iškreipti ir sunaikinti, bet jiems šviesti, įgalinti, išlaisvinti ir gydyti. Filmai ir muzika be blogio.

„Graži ateitis jau čia, ji tiesiog dar plačiai nepaplito“, – sako amerikiečių ir kanadiečių rašytojas fantastas William Gibson

Technologijos tarnauja žmonėms, o ne žaloja juos, nekuria iš jų dievų biologiniu, kiborgų inžinerijos ir neorganinių būtybių inžinerijos būdu.

Sveikatos priežiūra, užuot paviršutiniškus gydžiusi simptomus labai toksiškais naftos chemijos vaistais, turinčiais daugybę niokojančių šalutinių poveikių, analizuoja visą paciento patirtį, siekiant išsiaiškinti sveikatos problemų šaknis: gyvenimo būdą, emocijas, psichologiją, aplinką, santykius, dvasinę būseną ir pan. Žmogus pas gydytoją patenka tą pačią dieną, pajutęs ligos simptomą, o ne po mėnesio ar keleto. Ligoninės nebe kalėjimai, kuriuose žmonės miršta nuo netinkamo gydymo, blogo maisto, miego trūkumo, kenksmingos spinduliuotės, streso ir narkotikų perdozavimo. Ligoninės yra nuostabūs parkai, gydantys protą, kūną ir dvasią. Dieta yra medicininio gydymo pagrindas, nes ji yra 85 proc. daugelio ligų priežastis.

Ligoninės yra rojus žemėje: gyvybingo gyvenimo, raminančios ramybės, atkuriančios laimės ir atsinaujinimo vietos. Mirtis nebelaikoma normalia. Pacientams rečiau atsiranda priežastis mirti, nes yra toks žinių ir gydymo būdų derinys, kuris nebeignoruoja 99 proc. ir nesutelkia dėmesio tik į vieną simptomą. Gydomas ne vienas simptomas, bet visas žmogus.

Be gamtos ir sveiko maisto, kartu su vilties ir džiaugsmo atmosfera technologijos gydo žmogaus kūną DNR lygiu. Personalas nebeatmeta gyvybės kilmės ir pagrindinio Gydytojo, malda yra gydymo pagalbininkas. Medikai nebėra naftos chemijos vaistų pramonės pardavėjai, o supranta žmones kaip visumą ir kaip viskas yra susiję: maistas, pratimai, stresas, protas ir kt. Žmonės žino, kas yra tikroji sveikata, ir kaip būti vientisam visais savo egzistencijos aspektais. Dėl to žmonės klesti, yra stiprūs ir galingi.

Technologijos harmonizuoja, perprogramuoja, atstato ir atkuria tai, kas žmogaus organizme yra nesubalansuota ar pažeista. Žmonės gyvena stiprybės ir vientisumo eroje, nes technologijomis nebepiktnaudžiauja piktosios jėgos, o gėrio jėgos padeda visai kūrinijai.

Iš žmonių visuomenės pašalinta visaapimanti blogio galia. Globalistinio elito nusikaltėliai nekontroliuoja vyriausybės, švietimo, mokslo, sveikatos apsaugos, energetikos, maisto pramonės, ryšių, pramogų ir t. t.

Žemės ūkis nenuodija dirvos ir žmonių, į orą nepurškiama trilijonų litrų nuodingų cheminių medžiagų, televizija nebėra proto valdymas ir žmogaus dvasios nutildymas, išsilavinimas suteikia tikrų žinių ir nebruka melo bei apgaulės nieko neįtariantiems mažiesiems, sveikatos priežiūra nėra toksiška, tikras netoksiškas maistas nėra ligų priežastis, nepropaguojama pedofilija, kaip „natūrali“ seksualinė orientacija. Elitas neplauna milijardams tikinčiųjų smegenų. Vėl atkurti pažeisti biologinės evoliucijos mechanizmai, užtikrinę visuomenių tobulėjimą. Žmonės vertinami pagal tai, ką sukuria, o ne pagal tai, ką turi.

 „Graži ateitis jau čia, ji tiesiog dar plačiai nepaplito“, – sako amerikiečių ir kanadiečių rašytojas fantastas William Gibson. Tačiau graži ateitis gali neateiti, jei liausis atradimai ir išradimai. Reikia stiprių žmonių, kad jie mūsų ateitį paverstų gražia. Bet silpna visuomenė stiprių žmonių negimdo. Prezidento kuriama „gerovės valstybė“ bei Seimo ir vyriausybės pastangos nepanašios į kuriamą aprašytąją gražią mūsų šalies ateitį. Todėl ji gali likti tik svajonėse.

Atgal